Collega gezocht!

Collega gezocht!

Wegens groei van ons bedrijf en het aanbod aan werk zijn wij op zoek naar een nieuwe projectmedewerker (voor minimaal 24u).

PhysiBuild is een jong, dynamisch en onafhankelijk adviesbureau, gespecialiseerd in akoestiek, bouwfysica en brandveiligheid. We werken door heel Nederland voor architecten, projectontwikkelaars, bedrijven, particulieren en aannemers.

Als projectmedewerker werk je mee aan de projecten die wij in opdracht krijgen. Je maakt 3D rekenmodellen van gebouwen (en hun omgeving), voert de benodigde berekeningen uit en gaat controle-metingen in gebouwen doen.

Denk bij berekeningen onder andere aan: daglicht-, ventilatie-, MPG- en BENG berekeningen, akoestisch onderzoek weg- en railverkeerslawaai, geluidwering gevel, en nagalmtijd berekeningen.

Bij metingen gaat het om: luchtdichtheidsmetingen (Qv,10), ventilatiedebietmetingen, nagalmtijdmetingen en geluidisolatiemetingen.

Ben jij geïnteresseerd in bouwfysica, duurzaamheid, brandveiligheid en akoestiek en heb je een bouwkundige achtergrond (minimaal MBO niveau)? Misschien ben jij de nieuwe collega die we zoeken!

Wij zoeken iemand die niet bang is voor honden (2 kantoorhonden aanwezig), nauwkeurig kan werken, en samen met ons team aan leuke projecten wil werken vanuit ons nieuwe kantoor in Lieshout.

Interesse? Stuur je reactie met CV op naar dionne@physibuild.nl of bel voor meer info: Dionne Neilen 085-0761379