Hoera, PhysiBuild bestaat 10 jaar!!

Hoera, PhysiBuild bestaat 10 jaar!

10jaar-PhysiBuildOp 19 april is het 10 jaar geleden dat Dionne Neilen zich als zelfstandig ondernemer inschreef bij de KvK en PhysiBuild werd opgericht, (Physics of Buildings, de natuurkunde toegepast op gebouwen). Destijds begonnen vanaf de omgebouwde logeerkamer als een bedrijf dat ingehuurd werd voor kleine, losse berekeningen voor bouwaanvragen, of enkel de advisering op 1 aspect van de bouwfysica.

Inmiddels heeft PhysiBuild een mooie, grote kantoorruimte met eigen voorzieningen buitenshuis en wordt het werk door 5 personen uitgevoerd. We hebben een mooi netwerk opgebouwd van opdrachtgevers en bedrijven waar we mee samenwerken.

De dienstverlening is de afgelopen jaren uitgebreid tot het totaalplaatje van integrale advisering op het gebied van akoestiek, bouwfysica en brandveiligheid. We beschikken over steeds meer rekensoftware en meetapparatuur. Opdrachten variëren van het aanleveren van rapporten en advisering m.b.t. de aanvraag omgevingsvergunning bouwen voor een woning, tot de complete, integrale advisering van VO tot en met oplevering bij grote multifunctionele bouwprojecten. Ook wordt PhysiBuild veel gevraagd bij het transformeren van gebouwen, woningsplitsing, en onderzoek op locatie als er bijvoorbeeld sprake is van geluidoverlast of vochtproblemen, of ter controle bij de oplevering van een gebouw.

Wij willen alle opdrachtgevers van harte bedanken voor hun vertrouwen de afgelopen jaren, en hopen nog vele leuke projecten te mogen uitvoeren in de toekomst.

Plaats een reactie